Çelik Raf

Çelik Raf

Çelik Raf

Çelik Raf, Küçük ve hafif ancak geniş bir raftır. Korozyona ve deformasyona dayanıklı yüksek mukavemetli çelik telden yapılmıştır

Çelik Raflar, Ayakkabı Düzeni , Market Düzeni, Depo Düzeni gibi alanları düzene sokup saklamak ve depolama alanından tasarruf etmek için tasarlanmıştır. Çelik Raflar korozyona ve deformasyona dayanıklı yüksek mukavemetli çelik telden yapılmıştır. Modelin parlak yüzeyi, banyodaki krom unsurlarla mükemmel uyum sağlar.

Çelik Raflar olağanüstü korozyon direnci sağlayan ve kullanım ömrü boyunca ayna parlaklığını koruyan dayanıklı nikel-krom kaplamalı çelikten yapılmıştır. Aksesuarların rahat ve sağlam tasarımı, ihtiyacınız olan her şeyi rahatça yerleştirmenizi sağlar.

Çelik Raf Sistemleri, yiyecek ve içecek kutularını saklamak veya geri dönüştürülmüş malzemeleri toplamak için kutuları kullanışlı bir şekilde yerleştirmek için mükemmeldir. Ev ya da iş için mükemmel bir çözüm, çünkü eşyalarınızı saklamak için uygun çelik raflara her zaman her yerde ihtiyaç duyulmaktadır. Eğimli tasarım, çekmecelerdeki gerekli eşyalara kolayca ulaşmanızı ve içeriklerini kolayca görmenizi sağlar.

Çelik Raf Sistemleri Askısız Raf Nedir?

Bağımsız ünitelerde, somunlar ve cıvatalar olmadan monte edilen bir tür raftır. Askısız raf sistemlerinin tasarım fikri, kolayca ayarlanabilen ve hızlı bir şekilde monte edilmiş raflar sunmaktır. Hem montaj hem de temel yapı için farklı tasarımlar kullanan, bazıları genel yapının sağlamlığını sağlamak için hardwar'a ve montaj yöntemlerine dayanan ve aynı zamanda parçaları bir arada tutmanın yanı sıra, çeşitli yapı dışı raflar mevcuttur.

Askısız rafların Avantajları:

  • Çift katmanlı köşe direği veya tek açılı direk seçilebilir
  • Z-ışını veya adım ışını seçilebilir
  • Çelik raflar veya ahşap paneller, ayaklık ve diğer aksesuarlar
  • kurulumu ve sökülmesi kolaydır