Arşiv Rafı Depolama Çözümleri

Arşiv Rafı Depolama Çözümleri

Arşiv Rafı Depolama Çözümleri

Arşiv Rafı Depolama Çözümleri, Kutular, kasalar, askılı dosyalar, dosya dolapları, kitaplar, CDler, tablolar vb. Çelik Raf Sistemleri size eksiksiz bir sabit veya mobil arşiv rafları, kütüphane rafları veya depolama rafları ve resim ızgaraları sunmaktadır.

Arşiv Raf kutuları veya kasalar için boru şeklinde raflar. Dosyaları ve resim ızgaralarını asmak için sac raflı raflar. Arşiv Rafı Çelik Raf Sistemleri, belgelerinizin dosyalanmasını ve arşivlenmesini optimize edin. Alanınız yok, depolama alanınızı yoğunlaştırmak istiyorsunuz: arşivlerinizi sıkıştırmanıza olanak sağlayacak Proroll, mobil rafları seçin. Mobil versiyonu ile tek koridor yeterli olup, depolama hacminiz 1,8 ile çarpılacaktır.Estetik bir versiyon arıyorsanız: Haddelenmiş kenar merdivenli Proclassı seçin.

Belgelerinizin korunması ve Çelik Raf Arşivleme Çözümleri ile depolama alanında sizlere alan tasarrufu sağlar. Arşivlerinizi tozdan korumak veya bazı gizli belgeleri güvence altına almak istiyorsanız, Çelik Raf çözümlerimiz ile menteşeli veya sürgülü kapılarla sizlere istenileni verebiliriz.

Arşiv Raf Kullanım Alanları Nedir?

İdareler, hastaneler, kütüphaneler, medya kütüphaneleri, müze rezervleri vb. Karadeniz Raf olarak Çelik Raf Sistemleri ve Arşiv Rafları, arşivlerinizi verimli bir şekilde depolamak ve düzenlemek için size anahtar teslim çözümler sunar. Çapraz tabanlı, sağlam tabanlı raflar. Arşivlenecek her belge türüne bağlı olarak ve kısıtlamalarınıza göre belgelerinizi arşivlemek için size standart veya özel olarak hazırlanmış bir çözüm sunar.