Çelik Raf ve Çelik Raf Sistemleri

Çelik Raf ve Çelik Raf Sistemleri

Çelik Raf ve Çelik Raf Sistemleri

Çelik Raflar - En İyi Depolama Çözümü

Düzen ve konfor, herhangi bir şirketin başarısının ve verimli çalışmasının anahtarıdır. Ve çoğu zaman en basit çözüm optimal çözüm olur. Karedeniz Raf tarafından üretilen hazır Çelik raflar, depolama için gereken alanı en aza indirir ve içeriğe erişimi optimize eder.

Depolarda, ofislerde, mağazalarda ve bankalarda, servis istasyonlarında, garajlarda, hizmet odalarında tasarımlar talep görmektedir. Çelik Raf Sistemleri, ister büyük bir lojistik kompleksi isterse küçük bir depolama odası olsun, her boyuttaki alanı düzgün ve ergonomik bir şekilde düzenlemenize yardımcı olacaktır.

Çelik Raf Sistemleri Kullanım Alanları

  • Garaj için. Prefabrike Çelik raflar, yedek parça, alet, parça, lastik ve tekerlekleri depolamak için tasarlanmıştır. Çelik Raflar, raf başına 300 kg'a kadar taşıma kapasitesine sahiptir.
  • Arşiv rafları. Belgeleri saklamak ve düzenlemek için kullanılırlar. Tüm arşiv Çelik Rafları, artan mukavemete sahiptir ve arşivin kullanılabilir alanının% 50-70'ine kadar tasarruf sağlar.
  • Depo sistemleri. Karadeniz Raf Çelik rafları, depo alanını optimize eder ve lojistik verimliliğini artırır. Çelik rafları, özel kalitede yüksek mukavemetli çelikten yapılmıştır, ek takviye nervürlerine sahiptir. Çelik rafların kirişleri, iki kancalı kilit yardımıyla dikmelere tutturulur ve dikmeler dikey konumda sağlam bir şekilde sabitlenir.
  • Mağazalar için Duvar ve Market Raf Sistemleri, malların özelliklerine bağlı olarak raflar, traversler, çeşitli modifikasyon sepetleri ile donatılmıştır.

Ayrıca Çelik raflar ofislerde, sağlık kurumlarında ve diğer tesislerde kullanılabilir. Çok çeşitli aksesuarlar ve modüler tasarım, gereksinimlerinizi ve görevlerinizi tam olarak karşılayan sistemleri bağımsız olarak seçmenize olanak tanır.