Depo Rafı ve Depo Raf Sistemleri

Depo Rafı ve Depo Raf Sistemleri

Depo Rafı ve Depo Raf Sistemleri

Depo rafı iki sütun, yatay braketler, çapraz braketler ve cıvatalardan oluşur. Standın iki sıra elmas şeklinde deliği vardır ve delik aralığı 75 mm'dir. Bu sayede kiriş direğe takılabilir ve 75 mm yukarı aşağı ayarlanabilir. Ayrıca, çeşitli malları depolamak için destek kirişleri, çelik zemin kaplaması, ahşap raf, tel örgü zemin kaplaması vb. gibi pratik aksesuarlar monte edilebilir.

Depolar için düzenleyici raflar, küçük ürünlerin (somunlar, cıvatalar, bağlantı elemanları, vidalar, otomobil parçaları ve diğer küçük öğeler) ambalajlanması, depolanması ve gösterilmesi için tasarlanmıştır.

Bu tür raflar, ticari ve depo binalarında, evlerde, atölyelerde ve servis istasyonlarında kullanılmaktadır. Depo (Donanım) rafları, donanım kutuları ile donatılmış dikey raflardan ve yatay traverslerden (çıtalardan) oluşur. Traversler arasındaki mesafe, kutunun yüksekliğine bağlı olarak ayarlanabilir. Raf iki tip olabilir - tek taraflı ve iki taraflı. Küçük ürünler için raf, raflarda birleştirilebilen 4 standart boyutta donanım kutuları ile donatılmıştır.

Depo Raf Sistemleri Avantajları

Çekmecelerin ön tarafında, ürünleri tanımlamanız için imzalamanıza olanak tanıyan etiket tutucular bulunur. Kutular farklı renklerde olabilir (birincil veya ikincil hammaddelerden): sarı, yeşil, bej, mavi, kırmızı, siyah. Sitede sunulanlardan önceden tamamlanmış bir raf seçeneği seçebilir veya yönetici ile kendi yapılandırma seçeneğinizi (kutuların sayısı, türleri ve rengi) tartışabilirsiniz.

Depo Mobil Raflar, Yüksek Performanslı Mobil Raflar olarak da bilinen Depo Rafları, depolar, donmuş depolar, soğuk hava depoları ve ağır eşyalar için kompakt bir depolama çözümüne ihtiyaç duyan her yer için idealdir. Sistem, raylar boyunca ilerleyen mobil vagonlara mevcut rafları veya palet raflarını yerleştirerek atıl koridorları ortadan kaldırır. Bu vagonlar 36 tona kadar tasarım kapasitesine sahip olup birçok emniyet ve güvenlik özelliği ile donatılmıştır.

Tipik sabit koridor depolama çözümleri, ek alan satın almanızı, inşa etmenizi veya kiralamanızı gerektirebilir. ancak öte yandan, hareketli bir raf sistemi bu maliyetli önlemlere duyulan ihtiyacı önlemeye yardımcı olur. Bu, raflarınızı ağır endüstriyel mobil vagonlara aktararak daha fazla alan açar.

Depo Raflarında hızlı yatırım getirisi. Hareketli Mobil Palet Raf Sistemi, malzemelerinizin organizasyonunu birleştirerek ve alanınızı yeniden yapılandırarak üretim maliyetlerini düşürmenize, iş akışını düzenlemenize ve envanter yönetimini iyileştirmenize olanak tanır. Dahası, sektörünüzün ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir